Buffet

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Take away

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. In dit album enkele van onze gerechtjes die tijdens de take away werden geserveerd. Dit kan ook een inspiratie zijn voor het samenstellen van je eigen menu/ feest/Sharing-concepten

Events & truck

Foodtruck & events. We beschikken over 2 foodtrucks. - een mobiele bar die de mogelijkheid biedt om vlot iedereen te voorzien van een drankje. Hiervoor kan je beroep doen op onze drankenformules of zelf een assortiment samenstellen. - Een frietmobiel, deze dient als mobiele keuken. Heeft een enorme capaciteit waardoor iedereen vlot kan bediend worden. Gaande van frietjes, burgers, streetfood,... bekijk onze formules of neem contact op voor een formule op maat.

Small Dishes

Enkele voorbeelden van de kleine gerechtjes die wij serveren, dit voornamelijk in een walking dinner. Verschillende gangen die de revue passeren, waardoor je kan proeven van datgene wij allemaal te bieden hebben.

Sharing is caring

Fingerfood, ideaal om in goed gezelschap te nuttigen. Gaande van een lekkere oester, kipspiesjes tot traaggegaard buikspek,... Laat je inspireren door de foto's of doe zelf een voorstel bij het samenstellen van jullie keuze. Een ideale formule wanneer het allemaal iets 'losser' mag zijn.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x