Events & truck

Take away

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. In dit album enkele van onze gerechtjes die tijdens de take away werden geserveerd. Dit kan ook een inspiratie zijn voor het samenstellen van je eigen menu/ feest/Sharing-concepten

Buffet

Buffetvorm, een formule die niet weg te denken in is wanneer het gaat om grote groepen, trouwers, bedrijfsfeesten. Waarbij kiezen vaak het moeilijkste is. In deze formule wordt er genoeg voorzien, voor ieder wat wils waardoor iedereen 100% tevreden is. We voorzien buffetten in alle stijlen, voorgerecht, hoofdgerecht of zelfs desserts. Neem gerust contact o voor een offerte op maat met jullie eigen inbreng.

Small Dishes

Enkele voorbeelden van de kleine gerechtjes die wij serveren, dit voornamelijk in een walking dinner. Verschillende gangen die de revue passeren, waardoor je kan proeven van datgene wij allemaal te bieden hebben.

Sharing is caring

Fingerfood, ideaal om in goed gezelschap te nuttigen. Gaande van een lekkere oester, kipspiesjes tot traaggegaard buikspek,... Laat je inspireren door de foto's of doe zelf een voorstel bij het samenstellen van jullie keuze. Een ideale formule wanneer het allemaal iets 'losser' mag zijn.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x