Sharing is caring

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Take away

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. In dit album enkele van onze gerechtjes die tijdens de take away werden geserveerd. Dit kan ook een inspiratie zijn voor het samenstellen van je eigen menu/ feest/Sharing-concepten

Events & truck

Foodtruck & events. We beschikken over 2 foodtrucks. - een mobiele bar die de mogelijkheid biedt om vlot iedereen te voorzien van een drankje. Hiervoor kan je beroep doen op onze drankenformules of zelf een assortiment samenstellen. - Een frietmobiel, deze dient als mobiele keuken. Heeft een enorme capaciteit waardoor iedereen vlot kan bediend worden. Gaande van frietjes, burgers, streetfood,... bekijk onze formules of neem contact op voor een formule op maat.

Buffet

Buffetvorm, een formule die niet weg te denken in is wanneer het gaat om grote groepen, trouwers, bedrijfsfeesten. Waarbij kiezen vaak het moeilijkste is. In deze formule wordt er genoeg voorzien, voor ieder wat wils waardoor iedereen 100% tevreden is. We voorzien buffetten in alle stijlen, voorgerecht, hoofdgerecht of zelfs desserts. Neem gerust contact o voor een offerte op maat met jullie eigen inbreng.

Small Dishes

Enkele voorbeelden van de kleine gerechtjes die wij serveren, dit voornamelijk in een walking dinner. Verschillende gangen die de revue passeren, waardoor je kan proeven van datgene wij allemaal te bieden hebben.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x